Betingelser

Vilkår

Nedenstående betingelser er gældende for alle handler inden for DK mellem kunden og:

nordictan A/S CVR. nr.: 28678347

Friis Hansens Vej 5,

7100 Vejle

+(45) 70 22 46 36

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.www.nordictan.comDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Leveringsbetingelser

Din ordre afsendes så hurtigt det er muligt for os og vi bestræber os på en leveringstid på 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid.

Der pålægges evt. fragt, dette vil fremgå af ordren.

Varer sendes med Post Danmark eller GLS.

 

Betalingsbetingelser

Betalingen kan ske ved forudbetaling til konto eller med betalingskort der accepteres både danske og internationale kort. Beløbet hæves, så snart ordren forlader vores varelager. 

 

Betaling:

Der sendes kun varer ved forudbetaling, der kan foregå på følgende måder:

 

Følgende betalingskort kan bruges:

Dankort

VISA/Dankort

Visa Electron

MasterCard

Maestro-kort

JCB Cards

 

Dankort-betaling:

Ved Dankort-betaling skal du benytte flg. på Dankortet:

Kortnummer: de 16 cifre på forsiden af betalingskortet.

Udløbsdato: er angivet på forsiden.

Kontrolcifre: de tre sidste cifre i feltet på bagsiden.

Der pålægges intet gebyr ved benyttelse af betalingskort.

 

"Overførsel via netbank":

- Dette benyttes ved en bankoverførsel til vor konto:

Reg.nr. 7040 - Kontonr. 0001669463 (Sydbank).

- Kontooverførsel er ikke dækket af indsigelsesordningen.

 

"Tilsende girokort":

- Her vil kunden først få tilsendt et girokort til betaling, inden bestillingen kan afsendes.

- Betaling med girokort er ikke dækket af indsigelsesordningen.

Når du benytter Betalingskort f.eks. Dankort, sendes de indtastede kortdata direkte fra dig til PBS/Nets i krypteret form, dvs. det kun er PBS/Nets, der kan læse dine kortdata – nordictan A/S kan ikke.

Beløbet for varerne trækkes først den dag, varerne afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

Reklamation

Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Nordictan A/S, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Du er forpligtiget til at angive, og på forlangende, vise, hvordan fejlen eller manglen viser sig. I udgangspunktet kan du kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter, du har fået varen leveret. Klageretten gælder for fabrikationsfejl, ikke slid som følge af brug af varen.

 

Fortrydelsesret

Den lovpligtige 14 dages fortrydelsesret

1. Den 14 dages fortrydelsesret

2. Sådan returnerer du varen

3. Forsvarlig returnering

4. Er du i tvivl 

 

De 14 Dages Fortrydelsesret

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via telefon eller Internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi varens pris.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark eller anden fragtmand senest 14 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Nordictan A/S ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE. Manglende ORIGINAL EMBALLAGE medfører oftest en forringelse af salgsværdien, hvorfor du ud fra en vurdering foretaget af Nordictan A/S, vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen. I værste fald kan manglende ORIGINAL EMBALLAGE m.v. medføre, at købet ikke kan fortrydes.

Ved bestilling af skilte og print sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at skilte/print kan begynde.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

nordictan A/S returnerer beløbet inden 30 dage i overensstemmelse med forbrugeraftalelovens § 21 stk. 3 og 4.

 

Sådan Returnerer Du Varen

Der er tre måder hvorpå du kan returnere varen på:

   * Du kan nægte at modtage varen fra postvæsnet.

     I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre postvæsnet opmærksom på, at Du straks kan returnere varen til nordictan A/S.

   * Du kan modtage varen fra postvæsnet og efterfølgende inden for de 14 dage, returnere varen til nordictan A/S.

     I denne sammenhæng vedlægges en kopi af fakturaen for de købte varer, som dokumentation for at den/de returnerede varer er købt hos Nordictan A/S.

   * De kan aflevere varen i på adressen indenfor 14 dage.

 

Adressen er:

nordictan A/S

Friis Hansens Vej 5

7100 Vejle.

Mærk pakken "Fortrydelsesret" og vedlæg kopi af købsfaktura, som dokumentation for, at den/de returnerede varer er købt hos Nordictan A/S. Beløbet returneres ved bankoverførsel udstedt til personen, som fremgår af købsfakturaen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! Nordictan A/S anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Nordictan A/S. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af Nordictan A/S.

 

Forsvarlig Returnering

Alle produkter der returneres til Nordictan A/S skal være forsvarligt indpakket.

Ved SÆRLIGE PRODUKTER m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder.

 

Er der spørgsmål?

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Nordictan A/S, at du retter henvendelse til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.